Manker erre az évre elvesztette Kasza Tibit - ifaktor
Kasza-Darai Andrea, avagy Manker a PS5 nevű konzolnak köszönhetően 2020-ra elbúcsúzhat Tibitől.
„Mankernek most esett le, hogy engem idénre elvesztett, mert a PS5 vásárlásakor a PS Plus előfizetés mellé most megkapom a PS Plus Collection-t, amelyből a 20 legmenőbb játék most ingyen letölthető. Bocsi Manker de ezeket most végigtolom"

– posztolta Kasza Tibi az Instagram-oldalán.

Manker test- és arckifejezése mindent elmond a véleményéről, érzéseiről ezzel kapcsolatban. Ennek fényében nem lehet véletlen az sem, hogy kislányuk Lora, amikor Tibi játszik azt mondja édesanyjának: „apa most dolgozik".

Az édesanyát egyetlen dologgal tudjuk nyugtatni: az évnek hamarosan vége van, így már csak ezt a hónapot kell kibírnia a játékkal, ha Tibi tartja a szavát és valóban csak erre az évre szól a játékdömping.

A poszt és a kép ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Eljött a várva vár pillanat: Palik László az Exatlon pályáján

Gelencsér Tímea és Palik László a műsor mellett általában Instagramon élőzős videóban szokták szórakoztatni az Exatlon kedvelőket. A vidámság ezúttal nem mindenkinél volt felhőtlen, ugyanis Palik László arra kényszerült, hogy megmutassa, hogy ő miként startolna a verseny csúszdás pályáján.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!