Manker erre az évre elvesztette Kasza Tibit - ifaktor
Kasza-Darai Andrea, avagy Manker a PS5 nevű konzolnak köszönhetően 2020-ra elbúcsúzhat Tibitől.
„Mankernek most esett le, hogy engem idénre elvesztett, mert a PS5 vásárlásakor a PS Plus előfizetés mellé most megkapom a PS Plus Collection-t, amelyből a 20 legmenőbb játék most ingyen letölthető. Bocsi Manker de ezeket most végigtolom"

– posztolta Kasza Tibi az Instagram-oldalán.

Manker test- és arckifejezése mindent elmond a véleményéről, érzéseiről ezzel kapcsolatban. Ennek fényében nem lehet véletlen az sem, hogy kislányuk Lora, amikor Tibi játszik azt mondja édesanyjának: „apa most dolgozik".

Az édesanyát egyetlen dologgal tudjuk nyugtatni: az évnek hamarosan vége van, így már csak ezt a hónapot kell kibírnia a játékkal, ha Tibi tartja a szavát és valóban csak erre az évre szól a játékdömping.

A poszt és a kép ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!