Manuelt hamarosan egy mozifilm szinkronhangjaként hallhatjuk - ifaktor
Manuel
Manuel 2019-ben jelentkezett az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutató műsorának kilencedik évadába, ahol már a válogatóban saját dallal mutatkozott be Messziről jöttem címmel, amely azóta több mint 10 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on.


Az énekes azóta volt mentorával, ByeAlexxel is közreműködött több dalban is és a fiatalok kifejezetten szeretik, így a például a későbbi győztes Ruszó Tibinél is népszerűbbnek bizonyult.

Talán ennek is köszönhető, hogy most egy élőszereplős – de rajzfilmen alapuló – filmben kölcsönözhette a hangját egy szereplőnek.

„Több mint 1evvel ezelőtt megkerestek, hogy lenne-e kedvem feltolni pár sort szinkronhangként, es en elvállaltam, mert érdekesnek tűnt. Aztán a bezártak a mozik, es nem tudott kijönni a film időben... Most viszont már kint van és a napokban fix elmegyek megnézni, mert mar én sem emlékszem! Ha ti is mennetek, találjátok ki melyik karakter hangját szinkronizáltam én!"

– írta az Instán Manuel, akinek a hangjáért a Nyúl Péter 2. című mozifilmre kell jegyet váltanunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!