Már forog Dallos Bogi legújabb klipje - ifaktor

Bogi már néhány héttel korábban is beharangozta, hogy Vártam rád dalának hamarosan forgatják a klipjét, nos úgy tűnik eljött az idő.


Instagram-oldalán osztotta meg, hogy nemsokára elkészül az új klip. Feltehetőleg a forgatás közben készült Bogiról a lent látható kép. A követői elismerő szavakkal és nagy lelkesedéssel fogadták, hogy elkezdődött a klipforgatás.

Annak ellenére, hogy Petivel társtulajdonosokká váltak a Brady bárban, ugyanúgy szakít időt az egyik legfontosabbra, a zenélésre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!