2 éves lett Tücsi kislánya, Nara – születésnapi fotó! - ifaktor
Aryee Claudia Dedei Tücsi
Aryee Claudia Dedei, vagy ahogy mindenki ismeri, Tücsi az Instagram-oldalán avatta be követőit a kislány második születésnapjának krónikájába, sőt egy nagyon aranyos fotót is közölt a két éves „hercegnőről".


„Éjszakába nyúlóan nézegettem a képeidet a születésedtől mostanáig. Hihetetlen, hogy már eltelt 2 év azóta, hogy először a kezemben tarthattalak. Te egy olyan csoda vagy, akiről álmodozni sem mertem"

– kezdte bejegyzését az influenszer.

Az influenszer nagyon hálás kislányáért és tényleg szinte minden idejét vele tölti, immár két éve. Tücsi sokszor képet is tölt fel az együtt töltött percekről, de már születésekor is határtalan volt az ő és párja, Sofron István boldogsága.

„A mi kis Mukicsaládunk most vált igazán teljessé. Megszületett Sofron Nara Sophie, akinél csodálatosabb kislányt nem is kívánhattunk volna. Határtalan boldogság van"

– írta még két éve Sofron István jégkorongozó felesége az Instagramon. Na, de térjünk vissza a születésnaphoz:

„Hálás vagyok a kettőnk közötti kapcsolatért, minden percben azon fáradozom, hogy a világ legboldogabb kislánya legyél! Ma sem lesz ez másképp, szuper kis bulis nap vár ránk! Isten éltessen a 2. születésnapodon, Narusom! Nagyon szeretünk Apával!"

– zárta sorait Tücsi a bejegyzésben.

A kedves sorok alá sok pozitív komment és születésnapi köszöntés érkezett, de egyet rögtön kiszúrtunk: Kiss Ramóna a TV2 műsorvezetője – aki szintén édesanya és hasonló korú gyermekük van Lékai Mátéval – is felköszöntötte az ünneppeltet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!