Már két évesen sportautója volt Gáspár Laci fiának - ifaktor

Az Álarcos énekes nyomozója köztudottan imádja a négykerekű járgányokat. Az énekes elmondása szerint a lényeg, hogy alacsony legyen, sportos és gyors. Lacinak számtalan vagány verda parkol a garázsában – többek között Mercedes és Lamborghini is.


Amit viszont nem gondoltunk volna, hogy kisfiának, Noelnek is áll egy autója a garázsban, noha kicsit kilóg a sorból.

„Noelkám, mikor 2 éves volt! Korán kezdte az autók szeretetét!"

– írta posztjában az RTL X-Faktor mentora.

Noel autója egy elektromos 'Lambo', amelyben a kisfiú édesapja valódi olasz fenevada mellett pózol. Laci szóban forgó verdája egy Lamborghini Aventador, amelynek végsebessége nagyjából 350 km/óra. Noelkájé pedig valamivel lassabb...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Ringen kívül estek egymásnak Floyd Mayweather és a Paul fivérek

Floyd Mayweather nevét szinte mindenki ismeri a mai világban. A bokszolás nagyágyúja 2017. augusztus 26-án hagyott fel profi karrierjével és úgy döntött ezután végleg visszavonul a küzdősporttól. A megélhetési gondokkal egyáltalán nem küzdő sztár, azóta leginkább bicskanyitogató pénzköltési szokásaival, fényűző életstílusával és különböző extrém nagy befektetéseivel hívja fel magára a média figyelmét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!