Már Lola Patridge-nek is elege van a vírusból - ifaktor
A népszerű influenszer, Lola Patridge a közösségi oldalán, pontosabban az Instagramon fejtette ki, hogy mi hiányzik neki a legjobban a pandémia alatt.


„Elképesztően hiányzik az utazás, a szabadság, az ismeretlen felfedezése, a nyár, a vidám emberek, a pozitív gondolatok magam körül és minden, amit az elmúlt 1 év elvett tőlünk"

– boncolgatta az egyébként mindig mosolygós, pozitív gondolkodású lány

Az utóbbi időben egyre több embernek van elege a vírus okozta nehézségekből, korlátozásokból, illetve természetesen sokak megélhetése is veszélybe került – így például a turizmusban és vendéglátásban dolgozóknak –, de egyelőre nem igazán van esély rövidtávon a nyitásra, sőt ellenkezőleg fest a helyzet jelenleg.

Nem tehetünk mást, csak sok erőt kívánunk mind Lolának, mind pedig mindenki másnak, aki hasonlóan érez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!