Már nagyon hiányzik a munkája Yaminának - ifaktor
A lemezlovas díva Instagram-oldalán közzétett egy bejegyzést, melyben elmeséli, hogy már nagyon vágyik arra, hogy újból színpadon állhasson, zenélhessen és viszontláthassa közönségét.


Nem Yamina az egyetlen, akit kényszer-pihenőre küldött a vírus. Sajnos nagyon sok előadóművész jár hasonló cipőben, akik szintén arra várnak, hogy mielőbb visszatérhessenek dolgozni .

"Már annyira tennék vennék, mocorognék, csinálnám a dolgom..Annyira szeretnék hulla fáradt lenni. Annyira szeretném hallani hangosan a zenét, a sikítást. A sok kezet látni a magasba. Rosszul lenni a melegtől, sípoljon a fülem reggel. Menjen el a hangom. Benzinkúton akarok enni egy szendvicset. Akarom fogni a kezeteket. Látni a mosolyt az arcotokon. Szétszedetni Veletek a kordont. Mi van már? Bele kell törődni? Most tényleg? Hall engem egyáltalán valaki"- írja Instagram-oldalán Yamina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!