Már nagyon hiányzik a munkája Yaminának - ifaktor
A lemezlovas díva Instagram-oldalán közzétett egy bejegyzést, melyben elmeséli, hogy már nagyon vágyik arra, hogy újból színpadon állhasson, zenélhessen és viszontláthassa közönségét.


Nem Yamina az egyetlen, akit kényszer-pihenőre küldött a vírus. Sajnos nagyon sok előadóművész jár hasonló cipőben, akik szintén arra várnak, hogy mielőbb visszatérhessenek dolgozni .

"Már annyira tennék vennék, mocorognék, csinálnám a dolgom..Annyira szeretnék hulla fáradt lenni. Annyira szeretném hallani hangosan a zenét, a sikítást. A sok kezet látni a magasba. Rosszul lenni a melegtől, sípoljon a fülem reggel. Menjen el a hangom. Benzinkúton akarok enni egy szendvicset. Akarom fogni a kezeteket. Látni a mosolyt az arcotokon. Szétszedetni Veletek a kordont. Mi van már? Bele kell törődni? Most tényleg? Hall engem egyáltalán valaki"- írja Instagram-oldalán Yamina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!