Már te is elérheted a TV2 legújabb szolgáltatását - ifaktor
Elindult a TV2 legújabb szolgáltatása, amelyben minden nagyobb volumenű (és néhány kisebb is) visszakereshető az elmúlt tíz évből.


Az újítást a TV2 reggeli műsorának, a Mokka a műsorvezetője, Istenes László, valamint Stohl András is bejelentette a közösségi oldalán.

„Elindult a TV2 Play, amely felületen megtalálhattok minden olyan műsort, ami az elmúlt 20 évben került adásba a TV2 csatornáin. Visszanézhetőek például az én régi és jelenlegi szeretett műsoraim, mint az Autóguru, az a'laCAR, a Trendmánia, a Ripost, a Dancing with the Stars teljes első évada és a MOKKA minden műsora"

– írta az Instagramon Istenes.

„A tv2play.hu oldalon (@tv2_play) az elmúlt több mint húsz év legsikeresebb, legemlékezetesebb sajátgyártású műsorai mellett napjaink sikerei is megtalálhatók. Az aktuális show-k, sorozatok, extra videók egy könnyen kereshető, videókoncentrált felületen érhetők el ezután. Kinek mi volt a kedvenc műsora?"

– erről pedig már Stohl számolt be a közösségi oldalán.

Nos, mi megnéztük a felületet, így tapasztalatból mondhatjuk, hogy azért ez nem minden műsorra igaz. A TV2 zászlóshajójának számító Sztárban Sztár évadaiból például hiányzik az első kettő, így aki erre vágyna, annak csalódnia kell. Ezáltal nem tudjuk visszanézni példának okáért Bereczki Zoli Michael Jacksonná való átalakulását se...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!