Már te is elérheted a TV2 legújabb szolgáltatását - ifaktor
tv2play.hu
Elindult a TV2 legújabb szolgáltatása, amelyben minden nagyobb volumenű (és néhány kisebb is) visszakereshető az elmúlt tíz évből.


Az újítást a TV2 reggeli műsorának, a Mokka a műsorvezetője, Istenes László, valamint Stohl András is bejelentette a közösségi oldalán.

„Elindult a TV2 Play, amely felületen megtalálhattok minden olyan műsort, ami az elmúlt 20 évben került adásba a TV2 csatornáin. Visszanézhetőek például az én régi és jelenlegi szeretett műsoraim, mint az Autóguru, az a'laCAR, a Trendmánia, a Ripost, a Dancing with the Stars teljes első évada és a MOKKA minden műsora"

– írta az Instagramon Istenes.

„A tv2play.hu oldalon (@tv2_play) az elmúlt több mint húsz év legsikeresebb, legemlékezetesebb sajátgyártású műsorai mellett napjaink sikerei is megtalálhatók. Az aktuális show-k, sorozatok, extra videók egy könnyen kereshető, videókoncentrált felületen érhetők el ezután. Kinek mi volt a kedvenc műsora?"

– erről pedig már Stohl számolt be a közösségi oldalán.

Nos, mi megnéztük a felületet, így tapasztalatból mondhatjuk, hogy azért ez nem minden műsorra igaz. A TV2 zászlóshajójának számító Sztárban Sztár évadaiból például hiányzik az első kettő, így aki erre vágyna, annak csalódnia kell. Ezáltal nem tudjuk visszanézni példának okáért Bereczki Zoli Michael Jacksonná való átalakulását se...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!