Mariah Carey 10 éves kislánya bombanő lesz, akárcsak az édesanyja - ifaktor
Mariah Carey és két gyereke lufik előtt fotózkodnak

Ezt látnod kell, miként mozog a reklámfilmben a kislány.


Az OshKosh B'gosh ruhamárka új reklámfilmet készített, amiben a gyerekkori Mariah Careyt szerették volna feltüntetni. Amennyiben feltalálták már a visszafiatalító gépet, úgy az is lehet, hogy az énekesnőt látjuk, de ami a valóságot tükrözi, hogy a szerepre Carey kislányát, Monroe Cannont választották.

A reklám lényegében arról szól, hogy olyan nagyszerű emberek mint Mariah Carey, Muhammad Ali vagy az Outkast együttes, mit csináltak volna úgy gyerekkorukban. A „Today is Someday" című reklámfilm egy suliváró kampány keretein belül készült és ezzel együtt Monroe modell karrierjének kezdetét jelenti.

„A videóban Monroe, édesanyját alakítja 10 éves korában, ezzel megtestesíti az énekesnő gyerekkorát, a speciális képességeit a szövegíráshoz és a fiatal álmodozók generációjára való ráhatását…"

nyilatkozta a kampányt készítő ruhacég.

Monroe egyébként a most 51 éves énekesnő és ex-férje Nick Cannon közös gyermeke, akivel 2008-től 2016-ig jártak jegyben.

„Fiatalként elhivatott voltam, hogy az álmaimat valósággá formáljam."

nyilatkozta Mariah Carey a videóval kapcsolatban.

„Most pedig anyukaként, boldogsággal tölt el, hogy láthatom a gyerekemet, amint a saját álmaikat vizualizálják és formálják. Azért csináltuk ezt a kampányt, mert a gondolkodást, hogy a gyerekek merjenek nagyot álmodni és érjék is el azt, nagyon szeretjük."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!