Mariah Carey nincs többé üzleti kapcsolatban Jay-Z cégével - ifaktor
Mariah Carey és Jay-Z elegáns ruhában egy partyn

Az énekesnő úgy érezte, túl sok a nyüzsgés körülötte az ügynökségnél, így kilépett.


A RocNation egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség, amit a rap-mogul Jay-Z alapított 2008-ban. Rengeteg sztárral dolgoznak együtt, azonban most egy rendkívül nagy kinccsel lett kevesebb az ügynökség, mióta Mariah Carey kilépett tőlük.

Mariah kisebb, jobban kontrollálható csapatokkal szeret dolgozni, ahol mindenhez hozzáfér és mindenbe lehet belelátása vagy szólása. Jay-Z ügynöksége viszont jóval szélesebb és nagyobb perspektívával rendelkezik, ezért döntött úgy az énekes, hogy lép. Személyes okok és összetűzés gyanúja egyáltalán nem áll fenn.

A Roc-nál, egy olyan kaliberű énekessel mint Mariah, legalább 20 ember dolgozik együtt, a stylist-tól kezdve, a merchandising felelősön át a szervező csapatig.

Az énekesnő tovább állt és a Range Media Partners-hez igazolt, akikkel jelenlegi menedzsere, Melissa Ruderman is üzleti kapcsolatban áll. Mariah ugyanazt az utat követi mint Ruderman, hiszen a menedzser is a Roc-nál dolgozott egészen 2021 elejéig, amikor váltott a Range-hez.

Természetesen nem egy kis ügynökségről van szó, csak sokkal kisebb és jobban kvalifikált csapat vesz körül egy-egy előadót és ez az, amit Mariah pontosan akart.

A Range-nek olyan ügyfelei vannak mint Anna Kendrick, Bradley Cooper, Johnny Depp, Tom Hardy és a lista végtelen. Többek között színészek vannak a ügynökségnél, azonban mostanra egy új világsztár énekessel is gyarapodtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!