Marilyn Manson ezúttal több helyen megvágta és kínozta szex-partnerét - ifaktor
Marilyn Manson halloween-i jelmezben

Úgy néz ki, hogy Manson nem szabadul a démonjaitól. Legalábbis egy darabig biztos, hogy nem.


Marilyn Mansont 2 hónapon belül immáron negyedjére perelik be szexuális zaklatás vádjával. A rengeteg bántalmazást, erőszakot és kegyetlenséget Manson és csapata mai napig tagadja.

Az új információk Ashley Morgan Smithline szájából származnak, aki azt állítja, hogy 2010-ben az énekes egy közösségi média platformon keresztül vette fel vele a kapcsolatot, miszerint az egyik új film-projektjébe keres embert. Ashely elmondása alapján Manson úgy nevezte őt, mint a „tökéletes lány".

A lány szerint 2010 novemberében Manson repülőre szállt, hogy meglátogassa a lányt, majd azt kérte tőle, hogy menjenek a hotel szobájába. Itt szexuális kapcsolatot is létesítettek.

Ugyanakkor érdekes, hogy pár nappal azt követően, hogy Mansonnál járt a lány, azt állította, hogy eszméletlen állapotból ébredt és észrevette, hogy a lábai és karjai egymáshoz vannak kötözve a háta mögött és Manson szexuálisan bántalmazta eközben. A lány elmondása szerint, többször is nemet mondott az énekesnek, azonban ő mit sem törődve ezzel, annyit mondott, hogy fogja be és megszorította a bordáit, aminek következtében megzúzódtak azok, illetve a nőiességében is kárt tett.

Smithline szerint, az esetet követő 1 hónapon belül, újra bántalmazta őt Manson. A kezeit a nyaka köré szorította és az ágyra kényszerítette őt. Ezek után Manson kést ragadott és szépen, finoman megvágta a lányt a vállánál, karjának belső részén és a hasánál. Miután a lány sokkot kapott, nem tudott védekezni és állítása szerint, a mai napig viseli ezen hegek nyomait.

Persze ha ez még nem lenne elég, akkor a lány szerint egy brutális szex közben Manson eltörte az orrát is.

A lány 2013-ig randizott az énekessel, ami alatt annyiszor megfélemlítette és kínozta, ócsárolta, hogy a Smithline képtelen volt feljelenteni őt.

Mansont további 3 személy is vádolja szexuális bántalmazással, köztük a Trónok Harca színésze Esme Bianco, egykori asszisztense Ashley Walters és egy harmadik, nem megnevezett személy is.

Manson csapata teljesen tagadja az állításokat, hiszen szerintük rengeteg kivetni való van a lány vádjaiban, amik közül néhányat annyira hülyeségnek tartanak, hogy nem is tudják, hol kezdjék a megválaszolásukat.

Manson szóvivője szerint, az énekes 2010 óta nem is találkozott Smithline kisasszonnyal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!