Marilyn Manson szexuális ragadozó – ezt újabb per bizonyítja - ifaktor
Marilyn Manson egy díjátadón sapkában és napszeművegben

Újabb szexuális erőszak vádjával kell szembenéznie, a kellemetlen természetű előadónak.


Marilyn Manson szinte porig alázta egykori asszisztensét és azzal dicsekedett neki, hogy mindig megúszta a nemi erőszak vádakat.

Ashley Walters szexuális zaklatás és testi erőszak miatt perelte be a brutális természetű és kinézetű énekest. Walters azt állítja, hogy Manson az egyik klipforgatás alatt azt mondta neki, hogy szereti ha a nők úgy néznek ki, mint akik épp most lettek megerőszakolva. A volt asszisztens azt is hozzátette, hogy Manson elképesztő és visszafoghatatlan kábítószer használata közben, sokszor kapott dührohamot és ezt természetesen rajta vezette le. Sokszor azzai is dicsekedett miközben szét volt cuccozva, hogy folyton megúszta eddig a nők ellen elkövetett erőszak vádjait.

Ashley szerint akkor kezdődött az őt érő zaklatások sorozata, mikor Manson meginvitálta őt, Hollywood-i lakásába, ahol ráparancsolt, hogy vegye le a felsőjét, majd az ágyra teperte, majd megpróbálta megcsókolni miután a fülét harapdálta és a nő kezét odanyomta a férfiasságához.

Ezt követően, mikor 2011 Júniusában, az énekes véget vetett kapcsolatának a Trónok Harca sztárjával, Esme Biancó-val, a színésznő azt tanácsolta Ashley-nek, hogy tűnjön el Manson lakásából, mert a férfi veszélyes. Esme az eset előtt már saját ügyvédi csapatot is összeállított azért, hogy beperelhesse az énekest szexuális bántalmazás miatt.

Azt állítja a volt asszisztens, hogy Manson, mikor megtudta, hogy kapcsolatban áll a két lány, azonnali hatállyal kirúgta Ashley-t. Majd egy héttel később, visszavette őt az énekes és elkezdte kitölteni rajta bosszúját. Folyamatosan inzultálta őt szóban és volt, hogy 48 órán keresztül dolgoztatta pihenés nélkül, abból 12 órát pedig egy széken állva kellett töltsön, mozdulatlanul, míg az énekes képeket készített róla. 2011 Októberében, örökre kirúgta Manson Ashley-t, de a verbális és fizikai fenyegetések sorozata ezzel nem szűnt meg.

Manson csapatának egyik tagja, teljességgel megveti és tagadja az énekes ellen felhozott vádakat!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!