Máris véget ért VV Fru és VV Renátó románca? - ifaktor
VV Fru barna ruhában áll egy repülő előtt

A ValóVilág 10 rajongói végig kísérhették, ahogyan a műsor jubileumi évadában Renátó hősszerelmesként - a kezdeti rendszeres visszautasítások ellenére, amiket Fruzsinától kapott-, sikeresen meghódította a lány szívét. Most azonban kérdések vannak a fejünkben kapcsolatukat illetően.


Először VV Renátó, majd szerelme VV Fru esett ki egy-egy párbaj során, hiszen a ValóVilág nézői nem szimpatizáltak a páros egyik tagjával sem. Kiesésük óta nem sokat hallhatunk róluk, azt viszont észrevettük, hogy Fruzsina Instagram-oldalán rengeteg változás történt.

Kiesése óta VV Fru nem adott életjelet a közösségi oldalán, de némi aktivitást mégis láttunk azon. Fru nem csak a ValóVilágos képei nagyrészét likvidálta Insta-oldalán, de a követéseit is csökkentette, hiszen mindössze már csak négy darab embert követ, akik között nem láthatjuk VV Renátó nevét.

Ami még érdekes csavar a történetben, hogy az egykori ValóVilág szereplőjét, Nyéki Rolandot bekövette közösségi oldaláról Fru. Lehet, hogy a hatalmas szerelem, amit a villa falain belül láthattunk máris szertefoszlott?

Reméljük hamarosan választ kapunk kérdéseinkre. VV Fru Instagram-oldalát ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!