Máris véget ért VV Fru és VV Renátó románca? - ifaktor

A ValóVilág 10 rajongói végig kísérhették, ahogyan a műsor jubileumi évadában Renátó hősszerelmesként - a kezdeti rendszeres visszautasítások ellenére, amiket Fruzsinától kapott-, sikeresen meghódította a lány szívét. Most azonban kérdések vannak a fejünkben kapcsolatukat illetően.


Először VV Renátó, majd szerelme VV Fru esett ki egy-egy párbaj során, hiszen a ValóVilág nézői nem szimpatizáltak a páros egyik tagjával sem. Kiesésük óta nem sokat hallhatunk róluk, azt viszont észrevettük, hogy Fruzsina Instagram-oldalán rengeteg változás történt.

Kiesése óta VV Fru nem adott életjelet a közösségi oldalán, de némi aktivitást mégis láttunk azon. Fru nem csak a ValóVilágos képei nagyrészét likvidálta Insta-oldalán, de a követéseit is csökkentette, hiszen mindössze már csak négy darab embert követ, akik között nem láthatjuk VV Renátó nevét.

Ami még érdekes csavar a történetben, hogy az egykori ValóVilág szereplőjét, Nyéki Rolandot bekövette közösségi oldaláról Fru. Lehet, hogy a hatalmas szerelem, amit a villa falain belül láthattunk máris szertefoszlott?

Reméljük hamarosan választ kapunk kérdéseinkre. VV Fru Instagram-oldalát ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!