Mark Wahlberg 13 kilót hízott egy szerep kedvéért - ifaktor
Mark Wahlberg hízókúra mozifilm miatt

Legtöbben úgy gondolunk Mark Wahlbergre, mint az őrült napirendet követő, folyton edzésben lévő fickóra. De akkor hogyan is fér össze egy ilyen szigorú életritmus egy brutális hízással? Súgunk valamit: egy mozi kedvéért.


A 49 éves színész Jimmy Kimmel vendége volt, ahol ugyan nem árulta el pontosan melyik filmre készül ennyire, azt viszont sikerült belőle kisajtolni, hogy egy bokszolóból lett papot alakít majd, amihez kell az extrém súlygyarapodás, amit mindössze 6 hét leforgása alatt ért el.

Wahlberg így nyilatkozott:

„Miután végzünk a boksz jelenetekkel, annyi súlyt szedek fel magamra a forgatás idejére, amennyit csak lehet. Szóval az elkövetkezendő 6 hétben 13 kilogrammot fogok magamra préselni."

Mint tudjuk, a színész rendkívüli kapcsolatot ápol követőivel, így a saját maga és a stáb kihívásának köszönhetően egy újabb videóval jelentkezett be Instagramon, ahol az emberek láthatják mennyit változik a színész teste ebben az őrült hízókúrában.

Eszméletlenül kíváncsian vagyunk, hogy ez a masszív súlygyarapító kúra hogyan alakítja majd át a színész testét. Egy biztos, mi megmutatjuk nektek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!