Mark Zuckerberg nyugodt reggeli kávéja naponta több millió forintba kerül - ifaktor
Mark Zuckerberg egy bemutatón szürke pólóban fején egy Ocolus rifttel

A kérdés, hogy van-e félnivalója a Facebook alapítójának?


A Facebook alapítója és jelenlegi vezérigazgatója, Mark Zuckerberg a tavalyi évben, több mint 7 milliárd forintnak megfelelő dollárt költött el a cége pénzéből, saját személyes védelmének biztosítására.

A Protocol végzett egy kutatást, amiben megkeresték a top 11 tech-vezetőt, akik a legtöbbet költötték a személyes védelmükre. A Facebook vezére lett az első a listán, 23.4 millió dollárral, átszámítva 7 milliárd 131 millió forintot költött 2020-ban személyes biztonsági szolgáltatásokra. Egy kis érdekesség, hogy Zuckerberget beleszámítva a 11 vezető 46 millió dollárt költött összesen erre a szolgáltatásra, ami azt jelenti, hogy majdnem az összesnek a felét egyedül ő vitte.

A második helyen a Facebook műveleti igazgatója található, aki 7.6 millió dollárt, azaz 2.3 milliárd forintot költött. Őket követi a Google vezérigazgatója Sundar Pichai és az Amazon ex-igazgatója, jelenleg a világ leggazdagabb embere Jeff Bezos 5.4 és 1.3 millió dollárral. Őket szerényen pedig Tim Cook az Apple igazgatója követi 460 ezer dollárral.

Ezeknek a magasan rangsorolt embereknek természetesen szükséges a védelem, ezért nem csoda, hogy a nyugodt reggeli kávé megér nekik több millió forintot naponta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!