Márkanagykövet lett Kovács Dóri - ifaktor

Egy neves szépségipari márka arca lett Kovács Dóri, aki a közelmúltban megszerezte kozmetikusi képesítését és azóta folyamatosan fejleszti magát.


Dóri már többször mesélt arról, többek között az RTL Reggeli egy korábbi adásában is, hogy régi álma teljesült azzal, hogy kozmetikussá vált. Mindig is érdekelte a szépségipar és boldog, hogy a részesévé vált. Mára az ágazat egyik szakemberként erősítheti a szépségiparban dolgozók számát.

A kozmetikusi végzettséggel nem elégedett meg, folyamatosan fejleszti magát és szélesíti tudását e téren. Néhány héttel ezelőtt sminktetoválóvá is vált.

Gratulálunk Dórinak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!