Markó Rebeka, mint Kylie Jenner - ifaktor

Markó Rebekát YouTube-csatornájáról és Instagrammról ismerhetjük. Rebeka videóiban főleg az öltözködéssel és a sminkeléssel foglalkozik, de azért akadnak ez alól kivételek. Emellett szeret átalakulni, például egy erősebb, extrább smink és paróka segítségével.


Rebeka ezúttal egy olyan videót készített, melyben interneten rendelt 'Kylie Jenner-es" ruhákat próbál fel. Amikor webshopokról és különböző oldalakról rendelünk főleg ruhákat, fenn állhat annak a veszélye, hogy nem teljesen azt kapjuk kézhez, amit a képen láttuk és ez által elvárunk. Nagyon nagy segítség ilyen esetben egy- egy YouTube-turtorial videó, amiben youtuberek tesztelik különféle webshopok termékeit és véleményt formálnak róluk.

Rebeka már készített több hasonló videót is, melyekben egyesével bemutatja a termékeket és véleményezi őket. YouTube-csatornáján találtok Sinsay, Zaful, Asos vagy Aliexpress-haul videókat.


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!