Markó Rebeka, mint Kylie Jenner - ifaktor

Markó Rebekát YouTube-csatornájáról és Instagrammról ismerhetjük. Rebeka videóiban főleg az öltözködéssel és a sminkeléssel foglalkozik, de azért akadnak ez alól kivételek. Emellett szeret átalakulni, például egy erősebb, extrább smink és paróka segítségével.


Rebeka ezúttal egy olyan videót készített, melyben interneten rendelt 'Kylie Jenner-es" ruhákat próbál fel. Amikor webshopokról és különböző oldalakról rendelünk főleg ruhákat, fenn állhat annak a veszélye, hogy nem teljesen azt kapjuk kézhez, amit a képen láttuk és ez által elvárunk. Nagyon nagy segítség ilyen esetben egy- egy YouTube-turtorial videó, amiben youtuberek tesztelik különféle webshopok termékeit és véleményt formálnak róluk.

Rebeka már készített több hasonló videót is, melyekben egyesével bemutatja a termékeket és véleményezi őket. YouTube-csatornáján találtok Sinsay, Zaful, Asos vagy Aliexpress-haul videókat.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!