Markó Rebekát TikTokon ekézik a kommentelők - ifaktor

A népszerű YouTuber, Markó Rebeka nem olyan rég vetette bele magát a TikTok-világába és máris rengeteg bántást kap a komment szekcióban.


Rebeka készített egy videót a TikTok-platformjára, amiben megmutatta a felvétel elején sminkeletlen arcát, majd pár másodperccel később azt, hogy hogyan fest teljes sminkben. A két kinézete között elég nagy az eltérés, ami a követőinek nem igazán tetszett.

Volt, aki azért bántotta az influenszert, mert a rengeteg sminkkel, amivel valódi arcát takarja becsapja rajongóit és volt, aki szimplán azzal bántotta Rebekát, hogy smink nélkül meg se ismerné az utcán.

„Fel se ismertem először"

– kezdődött a komment cunami, majd ezekkel folytatódott:

„Mit ér a smink, ha nélküle csúnya az ember?"
„Én azt hittem, egy csávó az elején"

Rebeka a rosszindulatú hozzászólásokat úgy kezelte, hogy nem reagált egyikre sem. Talán neki van igaza és nem érdemes ezekkel foglalkozni, de az is lehet, hogy néha jobb, ha az ember kiáll magáért és megvédi önmagát.

@rebekamarkoo

“Sminkkel bárki tud szép lenni”🤓 #foryou #fy #markorebeka

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!