Marsalkó Dávidnál vendégeskedett Till Attila - ifaktor
Till Attila és Marsalkó Dávid Pécsen

Till Attila legendás műsorában, a Propagandában ezúttal a Halott Pénz frontembere Marsalkó Dávid volt a vendég, aki nagyon sok érdekes dologról mesélt az interjúban.


A műsor legelején Tilla autóba ült és elindult egy Pécs melletti kis faluba, Bissére, ami nagyon fontos szerepet töltött be Dávid gyerekkorában. A rapper az édesapjával várta a TV2 műsorvezetőjét, aki egyből a családjáról kezdte el faggatni őt, ekkor olyan drámai dolgok is kiderültek, hogy Dávid nagyszülei Szibériában volta munkatáborba.

Ezután természetesen már könnyedebb témák következtek és Pécsre vették az irányt, ahol a rapper megmutatta azt a szórakozóhelyet, ahol a dj előszőr játszott Halott Pénzt, azóta ez már mindennapos eseménynek számít.

Ezeken kívül is még rengeteg téma szóba jött a legújabb Propagandában, úgyhogy mindenképp érdemes végignézni, ha többet megakarunk tudni az ország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb zenészéről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!