Másodjára is elkapta a koronavírust Vándor Éva - ifaktor
Vándor Éva a pinceszínház keretei között megvalósuló legújabb színdarabja kapcsán kapott meghívást a LifeTV Ébredj velünk című műsorába, ahol kiderültek egyéb friss hírek is a művésznővel kapcsolatban.


Mint utóbb kiderült az előrevetített online premierje az új darabnak egy félreértés volt. A színdarab kapcsán kiderült, hogy ugyan rögzítik, de különböző technikai okok miatt az online térben nem láthatjuk, így jöhettek a következő témák.

Szóba jött, hogy Éva már átesett a koronavíruson októberben, amelyről a közvélemény is tudott. Most részletesen beszélt erről, elmondása szerint ebben az időszakban három hétig volt benne, de tünetmentesen – noha a szaglását és az ízlelését elvesztette. Itt jött a fordulópont: kiderült, hogy most februárban megint pozitív tesztet produkált a 67 éves színésznő. Szerencsére ezen is tünetmentesen túl lett és már a tesztjei is negatívak lettek.

A beszélgetés végén fény derült rá, hogy Olívia lányának kisfia született, aki a Jónás nevet kapta. Az újdonsült nagymama a szülésnél is jelen volt, sőt ő maga vágta el a köldökzsinórt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!