Másodjára is elkapta a koronavírust Vándor Éva - ifaktor
Vándor Éva a pinceszínház keretei között megvalósuló legújabb színdarabja kapcsán kapott meghívást a LifeTV Ébredj velünk című műsorába, ahol kiderültek egyéb friss hírek is a művésznővel kapcsolatban.


Mint utóbb kiderült az előrevetített online premierje az új darabnak egy félreértés volt. A színdarab kapcsán kiderült, hogy ugyan rögzítik, de különböző technikai okok miatt az online térben nem láthatjuk, így jöhettek a következő témák.

Szóba jött, hogy Éva már átesett a koronavíruson októberben, amelyről a közvélemény is tudott. Most részletesen beszélt erről, elmondása szerint ebben az időszakban három hétig volt benne, de tünetmentesen – noha a szaglását és az ízlelését elvesztette. Itt jött a fordulópont: kiderült, hogy most februárban megint pozitív tesztet produkált a 67 éves színésznő. Szerencsére ezen is tünetmentesen túl lett és már a tesztjei is negatívak lettek.

A beszélgetés végén fény derült rá, hogy Olívia lányának kisfia született, aki a Jónás nevet kapta. Az újdonsült nagymama a szülésnél is jelen volt, sőt ő maga vágta el a köldökzsinórt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!