Másodszor már nem sikerült: A magyar exatlonisták kikaptak Dominika legjobbjaitól - ifaktor
Elérkezett az Exatlon Hungary újabb nemzetközi viadala, ahol a magyarok ismét a hazai csapattal vívtak meg.

Az első csatát a magyarok óriási izgalmak közepette a lehető legkisebb különbséggel nyerték meg, most a visszavágón egy még jobb dominikai csapattal kellett megküzdeniük. Gelencsér Timi ezúttal piros-fehérbe öltözve szurkolt a pálya széléről.

A magyar exatlonisták ezúttal is remekül kezdtek, hiszen az első két futamot megnyerték, de ezután eléggé visszaesett a teljesítményük, és 4-4 után már Dominika szerezte meg a vezetést. A hazai csapat innentől kezdve pedig már nem is adta ki kezéből az előnyüket, a végén még igazán izgulniuk sem kellett, mert 10-6-ra megnyerték a versenynapot.

Szente Gréti a verseny után meg is fogalmazta, hogy egyszerűen kritikán aluli volt a teljesítményük, aminek nem tudja mi lehetett az oka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!