Mától megtekinthető a Billie Eilish-ról szóló dokumentumfilm - ifaktor

Az Apple Original Films már 2019-ben bejelentette, hogy dokumentumfilmet készítenek a fiatal énekesnő életéről, azóta már több előzetes is kijött, ma pedig elérkezett a premier dátuma is.


A 2 óra 20 percig tartó filmet R.J. Cutler rendezte, aki a 21. század legfontosabb popsztárjának nevezte Billie Eilish-t. A film a The World's a Little Blurry (Kicsit homályos a világ) címet kapta, a forgatása pedig már évekkel ezelőtt elkezdődött. Egy stáb testközelből figyelte, ahogyan Billie Eilish ilyen fiatalon világsztárrá válik.

A decemberben még mindig csak a 19. születésnapját ünneplő énekesnő felemelkedését követhetjük végig az első zongoraleckéjétől kezdve, bensőséges családi pillanatokon keresztül a koncertfelvételekig. A film bemutatja, hogy lesz egy átlagos tinédzserből hirtelen a világ egyik legsikeresebb előadója.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!