Matthew Perry: „Azt éreztem, ha nem nevetnek, meghalok” - ifaktor
Matthew Perry fehér pulóverben

A színész nyíltan beszélt a forgatások alatti szorongásairól, amiket eddig semelyik színésztársának nem mondott el.


Matthew Perry „Jóbarátok" sorozatbéli karaktere, Chandler Bing, mindig szurkálódásairól és vicces beszólásairól volt híres. Azonban a színfalak mögött a színészt, rendkívül frusztrálta az élő közönség előtti forgatás.

Perry, a sorozat új részeinek promózásakor beszélt erről színésztársainak először. Jennifer Aniston-t, David Schwimmer-t, Matt LeBlanc-ot és Lisa Kudrow-ot is meglepték a hírek, hiszen erről eddig egyikőjük sem tudott.

„Számomra olyan volt, hogy azt éreztem, ha nem nevetnek, meghalok."

mondta a színész a társainak Perry.

Hozzátette, hogy

„Persze ez egyáltalán nem egészséges, de akármikor mondtam egy poént és nem nevettek, elkezdtem izzadni és görcsbe rándult mindenem. Ha nem nevettek rajtam, kiakadtam."
„Ezt eddig egyikőnknek sem mondtad. Nem emlékszem, hogy valaha akár csak említetted volna."

mondta Kudrow.

„Oh igen, pedig minden áldott este ezt éreztem."

válaszolta Perry.

A színész alkohol és drogfogyasztási problémákkal küzdött akkoriban, mikor a sorozatot forgatták, ami 10 évadon keresztül ment 1994-től, 2004-ig.

„Három év az, amire nem igazán emlékszem."

Ezt 2016-ban mondta Perry egy rádiós beszélgetés alatt.

A Chandler-t alakító Perry elmondta, hogy átesett korábban különféle rehabokon, de volt idő, amikor teljesen kimaradt neki minden.

A promó-összejövetel további részében kifejtette azt is, hogy mekkora hatással voltak a színészek egymás életére és hogy szinte mindig volt valaki, aki összerántotta a bandát.

„Egy műsor vagy parti után, ha valamelyikünk belebotlott a másikba a helyszínen, akkor vége is volt az estének. Egész este beszélgettünk, mindenki mást pedig félretettünk."
„Ez igaz!"

emlékezett vissza LeBlanc.

Majd Perry hozzátette

„Elnézést kértünk azoktól az emberektől, akikkel voltunk, de meg kellett értsék, hogy egy olyasvalakivel találkoztál, aki számodra különleges és azzal az emberrel beszélgettél egész este."

Cox könnyeit visszatartva nyugtázta, hogy igaza van Perrynek

„Nem sírok, hanem nevetek, mert teljesen igaz."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!