Matthew Perry spoilerezett a Jóbarátok legújabb részéből? - ifaktor
Matthew Perry fekete pólóban furán néz
Aki bármennyire is szereti a vígjátéksorozatokat az bizonyára hallott már a Jóbarátok című tévéfilmről, amelyből egy „reunion" különkiadás fog készülni, s a forgatások már el is kezdődtek. Az egyik főszereplő pedig egy képet is megosztott róla – utóbb kiderült: nem kellett volna...


Kitett egy bejegyzést, valamint egy fotót Matthew Perry a várva-várt Jóbarátok újra összeállt csapatának forgatásáról, majd később levette a képet – írja a Daily Mail. A színészt, aki a sorozatban Chandler Binget játssza, a fotón éppen kisminkelik a sminkmesterek. Perry azt írta a kép alá, hogy másodpercekkel azelőtt készült, hogy megevett volna egy sminkesecsetet.

Matthew Perry azt is leírta, hogy: „Éppen újra a jóbarátaimmal vagyok" – így utalva rá egyértelműen, hogy hol készült a fotó és milyen körülmények között. Ehhez még hozzájön, hogy a sorozat díszlettervezője, Greg Grande is posztolt a forgatásról, noha, ő is levette a fotót azonnal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!