Íme Debreczeni Dóra tippjei a kezdő futóknak - ifaktor

Debreczeni Dóra, edző az RTL Reggeli mai adásában a műsorvezetőknek arról mesélt, hogy mit tanácsol azoknak, akik belekezdenének komolyabban a futásba.


Mivel jó ideje bezártak már az edzőtermek, így sok ember szeretné pótolni a kiesett mozgást. Dóri, aki rendszeresen fut, heti közel 70 kilométeres távokat, a Reggeliben adott néhány tippet, hogy hogyan érdemes nekikezdeni.

A járványidőszak óta rengetegen megkeresték, hogy tanácsot kérjenek tőle a felszerelést, illetve az elkezdés módszerét illetően. Szerinte a 'titok' a kitartásban és a türelemben rejlik, irreális elvárás magunkkal szemben, ha kezdőként egyik napról a másikra szeretnénk 5 kilométert lefutni. Éppen ezért a fokozatosság is kulcsfontosságú.

A beszélgetést az alábbi linken keresztül tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!