Meddő lenne Rebel Wilson? - ifaktor
Rebel Wilson lila ruhában mosoly

Rebel Wilson amerikai vígjátékokban való szereplése már megannyiszor csalhatott mosolyt az arcunkra vagy épp véget nem érő nevetést. Most azonban egy komolyabb témáról van szó, mely cseppet sem érdemel nevetést.


A 41 éves komikus, színésznő egy Instagram-posztban számolt be a nehézségeket, melyek éppen keresztül megy és kinyilvánította háláját azoknak, akik támogatták és vigaszt nyújtottak neki, akárcsak egy történet elmesélésével.

"Ma kaptam néhány rossz hírt és nem tudtam kivel megosztani...de azt hiszem el kell mondanom valakinek. Minden nőnek aki a termékenységgel küzd, érezlek. Az univerzum rejtélyes módon működik és valamikor semminek sincs értelme, de remélem a sötét felhőkön át, ott világít a fény. Csak azt akartam elmondani, hogy ma reggel, amikor felkeltem és elolvastam a kedves üzeneteiteket és történeteiteket az utazásotokról , nem tudom elmondani, hogy milyen sokat jelentett nekem és mennyire jobban lettem ettől."

- írja Rebel az alábbi posztja alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!