Meddő lenne Rebel Wilson? - ifaktor

Rebel Wilson amerikai vígjátékokban való szereplése már megannyiszor csalhatott mosolyt az arcunkra vagy épp véget nem érő nevetést. Most azonban egy komolyabb témáról van szó, mely cseppet sem érdemel nevetést.


A 41 éves komikus, színésznő egy Instagram-posztban számolt be a nehézségeket, melyek éppen keresztül megy és kinyilvánította háláját azoknak, akik támogatták és vigaszt nyújtottak neki, akárcsak egy történet elmesélésével.

"Ma kaptam néhány rossz hírt és nem tudtam kivel megosztani...de azt hiszem el kell mondanom valakinek. Minden nőnek aki a termékenységgel küzd, érezlek. Az univerzum rejtélyes módon működik és valamikor semminek sincs értelme, de remélem a sötét felhőkön át, ott világít a fény. Csak azt akartam elmondani, hogy ma reggel, amikor felkeltem és elolvastam a kedves üzeneteiteket és történeteiteket az utazásotokról , nem tudom elmondani, hogy milyen sokat jelentett nekem és mennyire jobban lettem ettől."

- írja Rebel az alábbi posztja alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!