Meddőnek nyilvánították Dobó Ágit - ifaktor
dobó ági
Dobó Ági a közösségi oldalán számolt be róla, hogy csatlakozott az Instyle Hungary kezdeményezéséhez, amely a „Fejezd be te is a mondatot" kapta.


„Én hatalmas szeretettel csatlakoztam a kampányhoz, pláne, hogy az én mottóm az, hogy képes vagyok bármibe! (és, hogy a lehetetlen nem létezik... )"

– kezdte a bejegyzését Ági.

Az influenszerként induló, de azóta már televíziós műsorvezetőként is befutó édesanya őszintén írt életéről és annak nehézségeiről a követőinek.

Ági elárulta, hogy mielőtt édesanya lett már meddőnek nyilvánították. Azt nem tudjuk meg, hogy pontosan mi, vagy hogyan hozta meg a „pálfordulást" ebben az ügyben, de az tény, hogy Ági megcsinálta, hiszen immár napjainkban kétszeres édesanya.

„Jópárszor vágtam már a fejszémet olyan dologba eddigi életem során, ami elsőre elérhetetlennek, vagy épp fizikailag lehetetlennek, esetleg mások szerint komolytalannak tűnt... De én másképp gondoltam. Így lettem meddőnek nyilvánított nőből 2 gyermekes Édesanya, egy 7000 fős tiszaparti településen felnőtt kislányból Miss World Hungary, jogász, prime time főzőműsor győztese, vagy épp unatkozó, magával mit kezdeni nem tudó kismamából blogger, vlogger, majd televíziós műsorvezető…"

– írta Ági.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!