Medencében pózolva emlékezett meg Gelencsér Tímea az egészség világnapjáról - ifaktor
Gelencsér Tímea az Exatlon forgatásán Dominikán
Gelencsér Timiről nem árulunk el nagy újdonságot, ha azt mondjuk, hogy az egészséges életmódnak a nagy híve, így nem meglepő, hogy megemlékezett az egészség világnapjáról.


A világnapot minden évben április hetedikén az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megalakulásának évfordulóján ünnepeljük. Az egykori szépségkirálynő továbbra is Dominikán tartózkodik, ahonnan egy nagyon menő képpel jelentkezett, és biztatott mindenkit az egészséges életre, ugyanis számára ez jelent mindent.

Timi a világnap apropóján az egészségügyi dolgozókra is gondolt, akik a koronavírus-járvány óta egészen emberfeletti munkát végeznek és óriási hálával és köszönettel tartozunk nekik ezért.

„Ma van az Egészség Világnapja. 💚 Itt a pandémia közepén talán méginkább belegondolunk abba, mit is jelent egészséges lenni... MINDENT. 🙏🏼 AZ ÉLETET🙏🏼 ( ezt szerettem volna a képpel illusztrálni ) Tegyél Te is az egészségedért minden nap! Sportolj, étkezz tisztán, aludj eleget, ne stresszelj, járj szűrővizsgálatokra! Az egészségügyi dolgozóknak pedig óriási Tisztelet jár! ( Nem csak a mai nap! )🙏🏼"

– írta Instagram-bejegyzésében az Exatlon riportere.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!