Meek Mill kutyás kriptovalutát vásárolt. - ifaktor
Meek Mill ékszert nézeget kutyás kriptovaluta érme a jobb oldalon

Kezd a mindennapjainkká válni, hogy különböző fizetési módokként megjelennek az elektronikus pénznemekkel való fizetési opciók. Mi van akkor, ha valaki kutyás érmével szeretne fizetni?


Meek Mill on Twitter

Kezdjük az elején azzal, hogy rengeteg ormótlanul gazdag sztár fektetett és jelenleg is fektet különböző kriptovalutákba. Számos rapper, színész, celeb, irdatlan pénzeket költenek internetes fizetőeszközökre, hiszen ebben van a jövő és ezt Meek Mill is tudja. Twitterre fel is töltött egy szöveget melyben ez áll:

„Vettem már egy kis doge-t, elegem van, hogy mindig kimaradok."

Erre a "meme-coin"-ra elsőként Elon Musk csapott le, aki köztudott, hogy imádja az abnormális dolgokat. Ezért nem meglepő, hogy a következő nagy befektetése, egy kutya fejével ellátott érme értékének a csillagos egekbe való lövése. Ahogy azt a SpaceX-el tette (szóvicc).

Miután Musk Twitterén megjegyezte, hogy ő a „Dogefather", a kutyás érme értéke pár órával később 20 %-kal megnőtt. Durva, hogy némelyik ember mekkora hatással tud lenni a gazdaságra.

Itt jön a képe Meek Mill, aki ezeken az infókon felbátorodva és feltételezhetően némi kutatómunkát követően, 53 ezer dollárért, azaz több mint 15 millió forintért tárazott be az új kriptovalutából. Felmerülhet a kérdés, hogy ennek a projektnek az elindítása csupán Musk pillanatnyi elmeháborodása, vagy vajon tényleg van mögötte komoly szándék, ezt nem tudhatjuk egyelőre.

Annyi biztos, hogy jelenleg egy „Dogie" 0.54 dollárt, átszámítva 161 forintba kerül, de a hozzáértők szerint közel a dupláját fogja érni 2021 végére. Így a dús-gazdag rapper 15 millió forintos befektetése a duplájára nőhet nem egészen pár hónap alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!