Még egy program, amit bátran űzhetsz: Lina elárulta, mi az - ifaktor
Lina rózsaszín háttér előtt ül

Rengetegen szomjazunk már minőségi időtöltésre és kulturális programokra a jelenlegi helyzetben. Kijelenthetjük, hogy sokunknak már tele a hócipője a kirándulással, hiszen azt gondoltuk, ez az egyetlen program, amit most szabadon űzhetünk. Tévedtünk!


A népszerű barátnő páros influenszerek egyik tagja, pontosabban Lina megmutatta nekünk közösségi oldalukon, hogy mi az a szuper kulturális program, amit jelenleg is szabadon élvezhetünk és semmilyen korlátozás nem áll az utunkba.

Lina posztjában elárulta követőinek, hogy a Károlyi-kertben bátran megcsodálhatunk egy szabadtéri galériát, ahol a pandémia témával kapcsolatosan kiállított képeket láthatjuk. Lina bejegyzésében láthatunk is egy képet, ami abszolút biztató.

„Hogyha valakinek hiányoznak a kulturális programok, ajánlom a Standby szabadtéri galériáját, amit @hedinke -vel néztünk meg tegnap. A képek témája a pandémia, mint világjelenség. Nekünk nagyon tetszett"

– olvashatjuk Lina bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!