Még meg sem született Dér Heniék első közös gyermeke, de már ajándékot kap - ifaktor

Dér Heni és vőlegénye, Bakos Geri úgy döntöttek, hogy ők bizony nem maradtnak kettesben az ünnepeket alatt, inkább családjukkal töltik. Az ajándékok tekintetében biztosan meglepődtek, amikor a rokonok nem csak rájuk, de születendő babájukra, Benire is gondoltak. Persze csak csekélységről van szó, egy Jordan-szettbe felöltöztetett plüssmackó volt az ajándék Beni számára.


Ha az énekesnő Instagram-oldalán böngészünk láthatjuk, hogy már bele is vetette magát a felöltöztetés gyakorlásába, mire érkezik a kis Beni már profi lesz benne. Mindenesetre ez a szett nagyon vagány, a mackó pedig biztosan az egyik kedvence lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!