Még Molnár Nini is besokallt a luxusfeleségektől - ifaktor
Molnár Nini rózsaszín blézerben áll

Hamarosan indul a Viasat3 celeb-reality műsorának legújabb évada. A Feleségek luxuskivitelben negyedik évadában ismét szerepelni fog fog Molnár Nini, aki a tavaly csatlakozott a luxusfeleségek csapatához – ráadásul annak ellenére, hogy még csak nem is feleség. Nini legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy az új évad bizony még neki is meredek volt.


A hazai influenszernek ugyan nincs még férje, de a műsor tematikájába mégis maximálisan beleillett. Így hát a következő évadban is láthatjuk a tévé képernyőin. Insta-posztjában annyit elárult követőinek, hogy a hétfőn induló műsor még számára is megterhelő volt. A hozzászólások között pedig kiszúrtuk, hogy Polgár Tünde – aki szintén a műsor egyik szereplője – is reagált Nini bejegyzésére.

„Ez az évad még nekem is sok volt"

– írta az influenszer közösségi oldalán.

Hamarosan érkezett is a válasz komment Polgár Tündétől:

„Akkor én mit mondjak"

– írta a képhez Tünde.

Sajnos azt még nem tudjuk, hogy a hölgyeket mi akaszthatta ennyire ki, de szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!