Megan Fox a pokolban találta magát egy ayahuasca után - ifaktor
Megan Fox színes körmökkel kisminkelve
A hallucinogén főzettől brutális tripje volt a színésznőnek.


Megan Fox és barátja Machine Gun Kelly egy kis pihenőt tartottak a sztár élettől távol. Elvonultak és Costa Ricán találták meg a legideálisabb helyet a pihenésre. Erről pedig Jimmy Kimmelnek számolt be a beszélgetős műsorában.

„Costa Ricára mentünk, hogy kipróbáljuk az ayahuascát és a köré épülő szertartást. Ott voltunk az ottani emberekkel, a dzsungel közepén."
  • Az ayahuascát rituálék és indián/sámáni szertartásokkor szokták használni. Ez egy hallucinogén főzet, ami egy testi megtisztulást követően, órákig tartó hallucinációt okoz, ahol kapcsolatba léphet az ember a szellemvilággal és ezáltal esélyt kaphat a gyógyulásra, felismerésekre a saját életéből.
„Ez egy 5 csillagos élmény marad örökre."

Fox elmesélte, hogy mennyire furcsa volt 20 teljesen idegen emberrel együtt lenni egy dzsungel közepén, hogy megtisztítsák a testüket.

„Felsorakoztunk az esőerdő szélén egy furcsa kerítés előtt és hármasával ittunk egy citromfű teát, amitől mindent kihánytál."
„Egy bizonyos mennyiséget kellett hányni, mielőtt visszaengedtek a többiekhez. Azon szurkoltunk, hogy mindenki hányjon."
„3 estén keresztül csináltuk. Elképesztően intenzív volt. Mindenkinek más tripje lesz. A második este a végtelen pokolba kerültem."
„A végtelenség már magában kínzó dolog, mert nincs se eleje, se közepe, se vége. Teljesen leépíti az egódat."
„Minden hipnózison és beszédterápián túlmutat ez az élmény."
„A lelkedbe hatol mélyen és megmutatja azt a pszichológiai börtönt, amiben saját magadat tartod a mindennapokban."

A színésznő arról is beszámolt, hogy új filmjének forgatásakor 6 hétre elutazik és mivel a pasija sosem volt még kapcsolatban, így kicsit félti, de bízik benne, hogy minden rendben lesz, mikor visszaérkezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!