Sztárok, akik egy megbukott tehetségkutatóból indulva építettek karriert - ifaktor
Sztárok, akik egy megbukott tehetségkutatóból indulva építettek karriert

Tegnap felidéztük azokat a tehetségkutatókat, amik megbuktak a kereskedelmi tévékben, most megnézzük, hogy kik azok a hazai sztárok, akiknek ilyen műsorból sikerült kitörniük, és országos ismertségre szert tenniük.

A legnagyobbat bukó Star Academy ez alól kivétel, a műsornak egy olyan szereplője se akadt, aki vagy a tehetsége, vagy a karaktere miatt végül egy népszerű szereplő maradt a médiában. Ez pedig a műsor castingját is minősíti. A médiában egyik szereplővel se találkozhattunk azóta, a közösségi médiában pedig egyedül a Star Academy győztese, Szőcs Renáta az, aki eléri a 10 ezer követőt. Ha átnézzük Renin kívül a döntősök neveit, valószínűleg nem sok mindenkinek fog mondani bármit is a Hegyi Dávid, Pádár Alexandra, Kertész Iván trió.

A The Voice – Magyarország hangja a nem túl sikeres szereplés ellenére, bőven hozott kiváló énekeseket, akiknek a műsor vége után is maradt keresnivalója a szakmában. Berkes Olivérről rengeteg hallottunk azóta is, az énekeskarrierje is egyre jobban beindult egy idő után, a pár hónapja DR BRS-el készített Évszakok már 12 milliós nézettségnél tart Youtube-on, de a Sztárban sztárban is kapott szerepet. Mohamed Fatima már a műsor előtt is nagy névnek számított, mostanában viszont kevésbé van a reflektorfényben. A műsor utáni időszakban komoly slágereket hozott a piacra, amik csak úgy folytak a rádióból. Pál Dénes szintén ebben a műsorban tűn fel, és óriási fölénnyel meg is nyerte azt. Dénes sem unatkozik a műsor óta, folyamatosan jönnek ki a számai, a TV2 meg elég gyakran meghívja a műsoraiba, így szerepelt például a Sztárban sztár második évadába, a Sztárban sztár + egy kicsiben és a Nagy Duettben is. De még nincs vége a sornak, a The Voice-ban ott volt Veréb Tamás, Veres Mónika „Nika" és Gájer Bálint is.

A Hungary's Got Talentbe már nehezebb találni azóta is népszerű szereplőket, de Badár Tamást azért ki lehet emelni. Hajnóczy Soma után jelenleg őt a legfelkapottabb bűvész a médiában, aki már zsűriként is kapott szerepet a TV2-n futó Csak show és más semmiben.

A The Voice mellett a Rising Star az, ahol fel lehet sorolni több nevet is. Freddiet senkinek nem kell bemutatni, Pál Déneshez hasonlóan nem feltétlenül a slágereivel futott be, bár azért Fehérvári Gábor Alfrédnak akadtak olyan dalai, amik nagyot mentek a rádióban és 2016-ban hazánkat képviselhette az Euróvíziós Dalfesztiválon. Azóta pedig Freddie folyamatosan a képernyőn van és 2018 óta ő A Dal műsorvezetője, és már a SzerencseSzombatot is megkapta. Ráadásul 2018-ban megnyerte a Sztárban sztár hatodik évadát. Rajta kívül még Singh Vikit és Srámek Pétert érdemes kiemelni a műsor szereplői közül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!