Megcsalta feleségét, most válik a Kovács Áron - ifaktor
A Viasat tévécsatorna legismertebb műsorvezetője, Kovács Áron 25 év házasság után válhat el feleségétől, Gabriellától, noha egyelőre semmi sem biztos.


„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom a magánéletemmel, sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót"

mondta a Blikk megkeresésére szűkszavúan a műsorvezető.

„Kovács Áron megcsalta a feleségét, és sokszor hazudott is neki, emiatt most romokban hever a házassága"

írta tíz évvel ezelőtt a Life.hu, amikor egy hasonló hullámvölgyben volt a páros kapcsolata.

„Az emberek azt gondolják, hogy nincsen annál nagyobb bűn, ha az ember félrelép. A legnagyobb bűn az önmagunkkal és a másikkal való őszintétlenség"

– nyilatkozta akkor az Észbontók műsorvezetője.

Bár huszonöt éve ismerkedtek meg, mégis csak kilenc esztendővel később álltak oltár elé. Sosem tagadták, hogy alapvetően sok mindenben különböznek, de az erős érzelmek mindent felülírtak. Kapcsolatukból két gyermek született, a 14 éves Máté és a 7 éves Luca, akik miatt igyekeznek a lehető legdiszkrétebben intézni a válást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!