Megérkezett B. Nagy Réka várva várt sminkvideója - ifaktor

Megérkezett Réka várva várt sminkes videója, amelyben amellett, hogy megmutatja hogyan készíti el extra sminkjeit, válaszol néhány kérdésre is, mivel egy Instagram-live keretén belül készült el a smink.


Beszámolt arról, hogy idén őszre tervezik Dáviddal az esküvőjüket, melynek előkészületeit már elkezdték, de még nem lelték meg a tökéletes helyszínt. Mesélt az újonnan elkezdett lovas óráiról is, korábban már lovagolt, de egy időre megszakította és az új év alkalmával ismét nekikezdett.

Számos kérdés érkezett még a kutyusokra vonatkozóan, illetve új házukkal kapcsolatban. Végül alig háromnegyed óra alatt elkészült a csoda sminkkreációval, miközben végig a Live során feltett kérésekre is válaszolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!