Megfogadja Schobert Norbi tanácsait Osváth Zsolt - ifaktor
osváth zsolt párjának, Patriknak ad puszit
Schobert Norbi Magyarország fitneszguruja rendre bekerül a hazai bulvárlapok hasábjaira a különböző időközönként tett megbotránkoztató kijelentéseivel. Osváth Zsolt már többször elítélte a fitnesz-szakember véleményeit, de ezúttal kivételt tett, s megfogadta egyik tanácsát.


„Asszed, csak viccelek. Meló közben tényleg bevertem egy tál körömpörköltet mert az ápdét nórbi megmondta, hogy nem hízlal. Én meg benne hiszek, meg néha a jóistenben. Azért szürkült be minden mögöttem, hogy még ne lássad az étterem színeit. Mondjuk, ha valaki szemfüles az már kideríthetett ezt-azt. Szerinted milyen színek dominálnak majd? A perverzeknek mondanám, hogy a pulcsimon festhető akril nyomait, a szám szélén és az ujjaimon pedig szaftot vélhetnek felfedezni."

– írta Zsolti, aki párjával, Patrikkal közösen egy étterem nyitásán dolgozik – ahonnan a fotót is posztolta.

Visszatérve Schobert Norbira és Zsoltra: az influenszer már többször elítélte a fitneszguru kijelentéseit, így ezúttal teljesen egyértelmű, hogy erős iróniával kell kezelni a bejegyzése mondanivalóját.

Az étterem nyitását mindenesetre mi már nagyon várjuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!