Meggondolta magát Tóth Gabi- mégis megmutatta kislánya arcát, méghozzá a címlapon - ifaktor
Tóth Gabi világoskék ruhában

Nemcsak, hogy megmutatta kislánya arcát, melyet hónapok óta takargat, hanem egyből a Nők Lapja címlapján tette ezt.


A tavaly történt Kaleta Gábor-botrány után, mely során egy köztiszteletben álló magyar diplomatánál 19 000 ezer pedofil fényképet találtak kiskorú gyermekekről, sokan felkapták a fejüket. Köztük a hazai influenszerek és sztárok is, Tóth Gabi a botrányt követően törölte közösségi-oldalairól azon képeket, melyeken kislánya arca is látszik. Egészen idáig tudatosan takarta arcát és ügyelt arra, hogy ne posztoljon róla túl sokat. Most azonban úgy tűnik megunta a takargatást és a Nők Lapja címlapján láthatjuk őket viszont.

​Gabi egy hosszas posztban fejtette ki jelenlegi álláspontját az elvállalt címlapfotózással kapcsolatban:

2020 nyarán családilag meghoztuk azt a döntést, miszerint kislányunkról, Hannarózáról nem osztunk meg fotót a nyilvános social felületeinken. Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk.
Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, Anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón.

Tisztelettel kérjük a rajongók, a sajtó megértését és elfogadását, miszerint ez az egyszeri alkalom, hogy a mi döntésünk alapján kislányunk a médiában szerepel. A fotó a Nők lapja Anyák napi számának címlapján fog megjelenni holnap, melyért külön díjazást nem fogadtunk el, továbbra is valljuk, hogy nem fűződhet semmilyen anyagi érdek bármely, gyermekünkkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!