Meggyes Dávid már edzés közben is a koronavírus előtti életéről nosztalgiázik - ifaktor
Az influenszer Instagramon posztolt egy képet, amin edzés közben épp a régi utazós fotóit nézegeti.


Dávidnak már nagyon hiányzik az utazás és a szabadság, ezért ennek pótlására a nosztalgia maradt neki. Ezúttal Srí Lankáról osztott meg egy képet követőivel, ami az Ázsia Expressz forgatása alatt készült. Dávid és párja Horváth Gréta a TV2 műsorának második évadában szerepeltek, és ha már ott jártak meg is nyerték. A győzelemhez Srí Lankán és Indián keresztül egészen Thaiföldig vezetett az útjuk.

„Hiányzik az utazás...a szabadság! ✈️ Eljutottam oda, hogy már edzés közben is nosztalgiázom, és bele akadtam egy Sri Lanka 🇱🇰 legszebb helyei dokuba, láss csodát 🤟🏼 hábazze mi jártunk ott! 🙏🏼🥰 Visszamennék, és szereznék is már új élményeket, mert kopnak a régiek! Ui: mindig imádtam az ilyen "jártam már ott" képeket, van valakinek valami ikonikus?! Akár filmes jelenet!? Nyomjuk nyomjuk, nosztalgiázzunk"

–írja Instagram-bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!