Meggyes Dávid már edzés közben is a koronavírus előtti életéről nosztalgiázik - ifaktor
Az influenszer Instagramon posztolt egy képet, amin edzés közben épp a régi utazós fotóit nézegeti.


Dávidnak már nagyon hiányzik az utazás és a szabadság, ezért ennek pótlására a nosztalgia maradt neki. Ezúttal Srí Lankáról osztott meg egy képet követőivel, ami az Ázsia Expressz forgatása alatt készült. Dávid és párja Horváth Gréta a TV2 műsorának második évadában szerepeltek, és ha már ott jártak meg is nyerték. A győzelemhez Srí Lankán és Indián keresztül egészen Thaiföldig vezetett az útjuk.

„Hiányzik az utazás...a szabadság! ✈️ Eljutottam oda, hogy már edzés közben is nosztalgiázom, és bele akadtam egy Sri Lanka 🇱🇰 legszebb helyei dokuba, láss csodát 🤟🏼 hábazze mi jártunk ott! 🙏🏼🥰 Visszamennék, és szereznék is már új élményeket, mert kopnak a régiek! Ui: mindig imádtam az ilyen "jártam már ott" képeket, van valakinek valami ikonikus?! Akár filmes jelenet!? Nyomjuk nyomjuk, nosztalgiázzunk"

–írja Instagram-bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!