Meggyógyult Kasza Tibiék macskája - ifaktor
Kasza Tibi kék háttér előtt ül

Már egy ideje Kasza Tibi és felesége Darai Andrea közösségi oldalain láthattuk a szomorú hírt, miszerint kiscicájuk Karma, sokat betegeskedett és rendszeresen vitték állatorvoshoz. Legújabb posztjában Tibi megnyugtatta követőiket.


Az énekes elárulta Instagram-oldalán, hogy Karmának már semmi baja. Sikerült őt meggyógyítani és makk egészségesen rosszalkodik a lakásukban úgy ahogy ezelőtt. Tibi azt is elmesélte posztjában, hogy nagyon meg voltak ijedve feleségével. Ez érthető is, hisz egy kisállat már teljes értékű tagja a családnak.

„Nézzétek ki gyógyult meeeeg! Karmus végre kötések és gallérok nélkül szedi szét a lakást. Nagy volt az ijedtség de tényleg hálásak vagyunk sok sok gazdi nevében mindenki Józsijának, és a lányoknak a @csaladutcaikisallatrendelo -ben, fantasztikus és példaértékű amit tesznek az állatokért. Ha eleve ott kezdünk megspórolhattuk volna ezt a 2 hónapot. Mégegyszer mindent köszönünk!"

– olvashatjuk Kasza Tibi közösségi oldalán.

A kép ide kattintva látható.

Örülünk, hogy a kismacskának már semmi baja, további jó egészséget kívánunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!