Meghaladta a 3 milliós megtekintést Nemazalány és Sofi új dala - ifaktor

Hatalmas sikernek örvend az alig két hete publikált dala Nemazalánynak és Sofinak. A Reggeli műsorában ma arról meséltek, hogy a jövőben is tervben van számos közös munka, illetve felfedték találkozásukat, mely ahogy láthatjuk mindkettejük előnyére vált.


Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és Ádám Szófi régi ismerősök voltak még iskolás korukból, majd néhány évvel később egy baráti összejövetelen találkoztak egymással, melynek eredménye már két közös dal, de a későbbiekben több is várható.

A lányokkal való beszélgetést az alábbi linken megtekintheted.

Sok közös sikeres dalt kívánunk még a lányoknak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!