Megható bejegyzéssel köszöntötte feleségét Schobert Norbi - ifaktor
Rubint Réka piros szettben áll Schobert Norbi mellett, napszemüvegben

Rubint Réka ma ünnepli 42. születésnapját, amire hatalmas meglepetés utazást kapott férjétől, Schobert Norbitól. Ha ez önmagában nem lett volna elég, Norbi még egy megható bejegyzést is közzé tett Instagram-oldalán.


A sztárpárostól már megszokhattuk, hogy a születésnapokat elég komolyan veszik és nagy felhajtást csapnak köréjük. Főleg, ha Réka vagy Norbi születésnapjáról van szó.

Réka a meglepetés utazáson kívül egy bejegyzést kapott Norbitól, amit Instagram-oldalán tett közzé és így kezdte:

„7 éves voltam amikor megszülettél, épp elballagtam az oviból és beültem az iskolapadba. Egy távoli vidéki kórházban Édesapád mély, büszke hangja mondta: Megszületett a Kislyányom! Ekkor dőlt el a sorsom. Te leszel az életem értelme"

- majd megható szövegét így folytatta:

„Minden nap, minden éjjel, minden hajnal. Közös örömök, fájdalmak, célok, összetartó család, sikeres munka, segíthetünk százezreken. Szavak, melyek csak kettőnknek jelentenek értelmet. A Te születésnapod az életem bekapcsolásának pillanata! Isten éltessen Kicsim! Norbi"

- olvasható a fitneszguru bejegyzésében.

Norbi összesen hét képet osztott meg feleségéről, amik között láthatunk családi képeket, kettejükről fotókat és a gyerekkori arcait is Rékának.

Isten éltesse sokáig Rubint Rékát!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!