Megható szöveget írt Magyar Barbi testvérének szülinapjára - ifaktor

Akik régebb óta követik a cukrász-influenszert már tudhatják, hogy testvérével, Bettivel nagyon szoros kapcsolatot ápolnak. Magyar Barbi legújabb Instagram-bejegyzésében hosszasan köszöntötte testvérét születésnapja alkalmából és vicces képsorozattal ajándékozta meg őt.Barbi posztjából megtudhatjuk, hogy számára testvére a mindene és nagyon hálás, hogy őt szánták neki az égiek. A megosztott fotók között jó pár vicces képpel is találkozhatunk, ami igazolja a két lány fantasztikus humorát, amit követőik közös YouTube-videóikban is nagyon szeretnek.

„Legjobb barátnő, lelkitárs, partner in crime, ivós cimbora, Testvér, a minden!
Ez vagy te nekem Bettike. Nemtudom mit kezdenék a földön, ha nem lennél velem és nem fognád mindig minden helyzetben a kezem. Azon kevés emberek egyike vagy ezen a világon, aki tényleg mindjg az igazat mondja, sosem játszod meg magad, hiszen nem is tudnàd, a legtisztább szívű ember vagy. Nagyon örülök, hogy fent úgy döntöttek te leszel az én testvérem, nagyon sokat tanultam tőled már egész pici korunktól kezdve. Minden álmod váljon valóra drága kis testvérem hiszen, ha te boldog vagy, mindenki az lesz körülötted, mert ilyen vagy te! Rá tapasztod az emberekre a gondtalanságot és az örök mosolyt! Nagyon szeretlek! Boldog szülinapot"

– köszöntötte testvérét @mgyrbrbr.

Boldog szülinapot kívánunk Bettinek és reméljük minél előbb láthatjuk újra Barbi YouTube-csatornáján.

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!