Megható üzenetet írt ki Kendall Jenner édesanyja - ifaktor

Kendall Jenner édesanyja Kris Jenner, megható üzenetet osztott meg Instagram-oldalán, fotósorozattal egybekötve. Az amerikai divatmodell ma tölti 25. születésnapját. Erre az alkalomra posztolt anyukája több gyermekkori képet Kendallról.


A posztban Kris leírja mennyire szereti lányát és hogy nála nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna. Akik régóta követik a sztárcsaládot már tudhatják, hogy kevés náluk jobban összetartozó egység létezik. A megosztott fotók között láthatunk igazi gyöngyszemeket is, amiket eddig nem volt szerencsénk.

„Boldog születésnapot Kenny! Belülről és kívülről is gyönyörű lányom. Csodálatos fény vagy a világban, és minden nap rengeteget tanítasz nekem az életről. Köszönöm, hogy adtál nekem egy új fejezetet az anyasághoz és hogy feltétel nélkül szeretsz minket. Minden nap köszönetet mondok érted Istennek, aki engem választott anyukádnak. Te vagy a mindenem. Csodálatos gyermek, barát, nővér, nagynéni és útitárs vagy. Nagyon szeretlek Angyalom. Puszi, Anyu"

– olvashatjuk megható sorait Kris Jennernek.

@kendalljennernek nagyon boldog születésnapot kívánunk!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!