Megható üzenetet írt ki Kendall Jenner édesanyja - ifaktor

Kendall Jenner édesanyja Kris Jenner, megható üzenetet osztott meg Instagram-oldalán, fotósorozattal egybekötve. Az amerikai divatmodell ma tölti 25. születésnapját. Erre az alkalomra posztolt anyukája több gyermekkori képet Kendallról.


A posztban Kris leírja mennyire szereti lányát és hogy nála nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna. Akik régóta követik a sztárcsaládot már tudhatják, hogy kevés náluk jobban összetartozó egység létezik. A megosztott fotók között láthatunk igazi gyöngyszemeket is, amiket eddig nem volt szerencsénk.

„Boldog születésnapot Kenny! Belülről és kívülről is gyönyörű lányom. Csodálatos fény vagy a világban, és minden nap rengeteget tanítasz nekem az életről. Köszönöm, hogy adtál nekem egy új fejezetet az anyasághoz és hogy feltétel nélkül szeretsz minket. Minden nap köszönetet mondok érted Istennek, aki engem választott anyukádnak. Te vagy a mindenem. Csodálatos gyermek, barát, nővér, nagynéni és útitárs vagy. Nagyon szeretlek Angyalom. Puszi, Anyu"

– olvashatjuk megható sorait Kris Jennernek.

@kendalljennernek nagyon boldog születésnapot kívánunk!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!