Megható üzenetet írt ki Kendall Jenner édesanyja - ifaktor

Kendall Jenner édesanyja Kris Jenner, megható üzenetet osztott meg Instagram-oldalán, fotósorozattal egybekötve. Az amerikai divatmodell ma tölti 25. születésnapját. Erre az alkalomra posztolt anyukája több gyermekkori képet Kendallról.


A posztban Kris leírja mennyire szereti lányát és hogy nála nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna. Akik régóta követik a sztárcsaládot már tudhatják, hogy kevés náluk jobban összetartozó egység létezik. A megosztott fotók között láthatunk igazi gyöngyszemeket is, amiket eddig nem volt szerencsénk.

„Boldog születésnapot Kenny! Belülről és kívülről is gyönyörű lányom. Csodálatos fény vagy a világban, és minden nap rengeteget tanítasz nekem az életről. Köszönöm, hogy adtál nekem egy új fejezetet az anyasághoz és hogy feltétel nélkül szeretsz minket. Minden nap köszönetet mondok érted Istennek, aki engem választott anyukádnak. Te vagy a mindenem. Csodálatos gyermek, barát, nővér, nagynéni és útitárs vagy. Nagyon szeretlek Angyalom. Puszi, Anyu"

– olvashatjuk megható sorait Kris Jennernek.

@kendalljennernek nagyon boldog születésnapot kívánunk!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!