Megható üzenettel búcsúzott Rubint Réka édesanyjától - ifaktor
Rubint Réka és édesanyja

Korábban már megírtuk, hogy a Schobert családot hatalmas veszteség érte, ugyanis a sztár fitnesz edző, Rubint Réka tragikus hirtelenséggel elveszítette édesanyját, gyerekei pedig nagymamájukat. Réka közösségi oldalán mutatta meg a temetés részleteit.


Instagram-oldalán Réka hosszasan írt érzéseiről, amik jelenleg benne kavarognak és nehéz könnyek nélkül végigolvasni azt. Tíz nappal ezelőtt veszítette el édesanyját, amikre kezdetben csak keresgélte a választ, hogy miért pont így, mára viszont már meglelte a békét.

Réka és édesanyja között nagyon különleges és erős kötelék volt, amit a fitnesz edző élete végéig érezni fog. Háláját édesanyja felé most közösségi oldalán tudta kiírni a lelkéből.

„Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben"

– kezdte mély fájdalommal Réka sorait, majd így folytatta:

„10nappal ezelőtt, 2021 március 20-án a karjaimban elhunyt az Èdesanyàm.
Tragikus hirtelensèggel - fogalmazòdik meg bennünk! Majd miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: Miért így?
Ez a kèrdés foglalkoztat engem is napok óta, de felidézve az elmúlt éveket , hònapokat és napokat ... szép lassan megérkeznek a válaszok, ami mára már békét és megnyugást hozott a lelkemben.
Azt mondják , hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinòr soha el nem szakad . Ezt érzem én is ... egyedül az vigasztal, hogy úgy mehettél tovább, amilyen Te magad is voltál ... szépen❤️
Nem kínok közt, betegen egy rideg kòrházban, hanem a szeretteid energiàjának òvò biztonságában...
>>Úgy szeretném meghálálni
Két kezemmel megszolgálni azt,
Hogy felnevelt, dédelgetett erő felett.
Légy ezentúl mindig boldog,
Míg én élek nincs több gondod,
Én vigyázok rád, már ezután...<<
Drága Édesanyám!
Ígérem, hogy vigyázunk Rád!
Minden percre és pillanatra, a rengeteg csodás élményre és emlékre, amit a 72 évedben nekünk adtál.
Az utolsò születésnapodon ez év február 7-én, amikor elfújtad a tortádon lévő 72szál gyertyát kértük, h kívánj valamit: Te azt mondtad : "Csak azt kívànom, hogy Szeressenek! "
Örökkön-örökké szeretni fogunk ...
A legcsodàlatosabb Édesanya és Nagymama voltál!
Olyan Édesanya és Nagymama ,akitől nem tudtunk olyan dolgot kérni, amit tűzön-vízen át meg nem oldott volna ...
Arra tanítottál és azt a pèldát mutattad nekünk, hogy a CSALÁD az első és a legfontosabb! A család, ami mindig biztonságot és menedéket nyújt, ha az életben bármikor szükségünk lesz egymásra. Soha, semmilyen helyzetben ne fordítsunk hátat egymásnak , mert arra mindenki képes. Legyen nyitva a szívünk és szeressünk akkor is, amikor fáj.
Így nőttünk fel , ezt láttuk és tanultuk Tőled!
Nyugodj békèben"

– olvasható Réka megható bejegyzése végén.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Mi pedig kitartást és sok erőt kívánunk a családnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!