Megható üzenettel köszöntötte lányát Kris Jenner - ifaktor

Kourtney Kardashian a napokban ünnepelte a 42. születésnapját, amire édesanyja igazán megható üzenetet írt ki neki közösségi oldalára.


A külföldi világsztár, Kourtney Kardashian nem verte nagy dobra születésnapját, így nem is osztott meg arról se ünneplős posztot, se régi képeket, ahogyan azt eddig megszokhattuk. Ellentétben vele, édesanyja méltó módon köszöntötte lányát.

Kris Jenner egy fotósorozatot osztott meg Instagram-oldalán, melyben látatunk régi gyerekkori fotókat is Kourtneyról és természetesen közös képeket is lányával.

„Boldog születésnapot a gyönyörű Kourtney-nak!!!! Büszke vagyok arra a csodálatos nőre, aki vagy"

– kezdte megható köszöntését Kris, majd így folytatta.

„te vagy a legmesésebb anyuka, lány, nővér, barát, nagynéni, inspiráció, és a gyönyörű szeretet és támogatás forrása mindannyiunk számára! Legyen a legvarázslatosabb nap mindegyik, amit megérdemelsz ... Mérhetetlenül szeretlek és minden nap köszönetet mondok Istennek, hogy megáldott veled. Szeretlek és imádlak, anyu"

– olvasható Kris Jenner bejegyzésében.

Azt már számtalanszor láthattuk a közösségi médiában, hogy a Kardashian lányokat valami megfoghatatlanul erős kötelék fűzi össze, mind a testvérek és mind az édesanyjuk között, csak azt nem értjük, hogy Kourtney miért nem ünnepelte idén születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!