Meghitt karácsonyi képet posztolt Visváder Tamás - ifaktor
Palácsik Lilla és Visváder Tamás karácsonyi fotója

Influenszereinktől rengeteg gyönyörű fotót láthattunk a karácsony ünnepe alatt. Mindenki nagyon kitett magáért és szebbnél szebb képekkel bombázták meg az Instagramot. Ezúttal egy olyan képet hoztunk el Visváder Tamás Instagram-oldaláról, ami nem a beállításoktól tökéletes, hanem önmagában egy tökéletes pillanatkép.


Palácsik Lilla és Visváder Tamás első karácsonyát töltötte hármasban - illetve négyesben, ha a kis kedvencet is beleszámoljuk -, újszülött csecsemőjükkel. Legújabb Instagram-posztjában Tamás megmutatta nekünk, hogyan teltek igazából náluk az ünnep estéi. Nagyon megható üzenetet írt hozzá az apuka és a kép is magáért beszél.

„Igen, igen ez nem egy beállított kép, nem egy tipikus minden tökéletes insta kép! De nekem viszont ez a kép az IGAZI, ez a tökéletesség. Ők a családom, szeretem Őket, hálás vagyok értük. A kép "itthon" készült a szüleimnél a #jégvarázs2 nézése közben, nem is olyan rossz film.
ui.: @lillapalacsik kérlek ne légy mérges amiért kitettem"

– fogalmazott viccesen bejegyzése végén Visváder Tamás.

Mi pedig köszönjük Tamásnak, hogy mutatott nekünk egy igazán őszinte és sokat mondó képet az életükből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!