A muszlim producer Ramadán alatt twerkelő csajokkal bulizott - ifaktor
Dj Khaled levél mintás narancssárga fehér ingben szakállal egy díjátadó gálán

Április 12 – Május 12. Ez a muszlimoknál a szent hónap és ekkor tartják a „Ramadánt". Khaled újra gondolta ezt az ünnepet.


Ezalatt az időszak alatt minden, a fizikai világtól kapott értéket és szokást hátra kell hagyjanak és a lelki elmélyülést kell előtérbe helyezniük a muszlim vallást gyakorló embereknek. A dohányzás, szexuális kapcsolatok, alkoholfogyasztás, néhol evés-ivástól való 30 napon keresztüli megvonás arra készteti a muszlim embert, hogy jobban befelé tudjon figyelni és értékelni azt, amit Istentől kapott.

Úgy érzékeljük, hogy DJ Khaled számára egy nappal hamarabb véget ért a szent hónap, ugyanis az ünnep legutolsó napján nem éppen a minden mentes időszakáról posztolt egy videót.

A Ramadán alatt a muszlimoknak nem szabad kirívóan öltözködniük, nincs bikini és egyéb, „villantós" rucik. Szinte azonnal szétkapták a követői a komment szekcióban Khaled-et.

Instagram / @djkhaled

" Micsoda szégyen.. Undorodom tőled. Pedig eddig kedveltelek. Kikövetés"
"Ez az utolsó napja a Ramadánnak, és az Al Aqsa mecsetet megint megtámadták, te pedig ilyet posztolsz. Kikövetés"
"Te felfogod egyáltalán, hogy Palesztinát konkrétan elpusztítják a Cionisták miközben te seggüket rázó lányokról készítesz videót? Ráadásul a Ramadán utolsó napján."

- jegyezték meg a kommentelők.

Nem feltétlen volt a legokosabb döntés, vagy legalábbis az időzítés biztos, hogy nem. Szó se róla, Khaled folyamatosan kifejezi támogatását mind lelkileg, mind pedig anyagilag a muszlim közösség felé. A videó előtti napokban ezt a képet posztolta, ahol leírja, imádkozik a Palesztinokért és erőt és kitartást küld.

Kíváncsiak vagyunk, ezek után mennyire tartják hitelesnek majd a rajongói?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!